Aktualno

POMGRAD MED FINALISTI ZLATE NITI

Znanih je sedem najuglednejših in najuspešnejših v kategoriji malih, srednje velikih in velikih podjetij zaposlovalcev med finalisti letošnje Zlate niti, med katere se je v kategoriji velikih podjetij uvrstil tudi Pomgrad. Izbor najboljših zaposlovalcev, ki poteka pod okriljem projekta Zlata nit, je največji tovrstni izbor pri nas. Cilj projekta je javnosti predstaviti podjetja, ki se zavedajo pomena posameznika za svoj razvoj in so se za zadovoljstvo zaposlenih na delovnem mestu pripravljena tudi na različne načine potruditi in zaposlene motivirati.

Zato smo v Pomgradu ponosni, da smo se letos uvrstili med finaliste in s pomočjo naših zaposlenih našli svoje mesto v družbi podjetij, ki so lahko zgled in navdih znotraj slovenskega gospodarstva. Izbor poteka tako, da vprašalnik izpolnjujejo tudi zaposleni. Uspešnost se meri tudi s kazalnikom BSX (Bisnode Success Index), ter nekateri drugi javno dostopni podatki iz baze Bisnode Gvin.

Kočni rezultati bodo znani na slavnostni razglasitvi 26. marca.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Če želite nastavitev spremeniti, kliknite tukaj.