Univerzitetni kampus Varaždin, III. faza – Študentski dom

Pomgrad je bil na Hrvaškem izbran na javnem natečaju za izgradnjo študentskega doma v Varaždinu. Objekt bo predvidoma zaključen novembra 2017. 

Tlorisno je objekt zasnovan v obliki črke C, na njegovem skrajnem vzhodnem delu bo povezan z obstoječih objektom. Skupna neto tlorisna površina objekta je pribl. 16.000,00 m2. V kletnem delu objekta je predvidena garaža, medtem ko bodo pritlični prostori namenjeni predvsem večnamenski rabi: knjižnici, ambulanti, pisarnam študentskih klubov, prostorom za druženje ipd. Pritličju bo sledilo 5 nadstropij, v katerih je predvideno skupno 244 sob s 471 ležišči. Konstrukcija objekta bo armiranobetonska s prednapetimi ploščami, ravno streho in prezračevano fasado. V sklopu zunanje ureditve je predvidena ureditev parkirnih površin, priključki na javne prometne površine in ureditev osrednjega zunanjega dela z izvedbo zunanjih tribun in zelenih ter pohodnih površin.

Ostali projekti
Pomgrad povpraševanje

Potrebujete naše storitve?

Pošljite nam povpraševanje in oglasili se vam bomo v najkrajšem možnem času.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Če želite nastavitev spremeniti, kliknite tukaj.