Aktualno

POMGRAD NA 17. KOLOKVIJU O ASFALTIH, BITUMNIH IN VOZIŠČIH

Konec novembra 2019 smo aktivno sodelovali na dvodnevnem 17. kolokviju o asfaltih, bitumnih in voziščih. Največje bienalno mednarodno srečanje o gradnji in vzdrževanju cest v Sloveniji, ki ga organizira Združenje asfalterjev Slovenije, je potekalo na Bledu. Član združenja in partner kolokvija je tudi Pomgrad. 247 udeležencem iz 13 držav je bilo predstavljenih 21 tako mednarodnih kot tujih referatov, Pomgrad pa se je kot veliki pokrovitelj dogodka predstavil tudi s svojo stojnico.

V sklopu kolokvija se je na okrogli mizi odvila razprava z naslovom Gradbeništvo – uspeh ali težava gospodarstva v Sloveniji? V njej so sodelovali predstavniki največjih naročnikov in izvajalcev, Gospodarske zbornice Slovenije in Fakultete za gradbeništvo in geodezijo Univerze v Ljubljani. Kot glas izvajalcev se je razprave udeležil tudi Boris Sapač, član uprave Pomgrad, d.d., ki je prispeval svoje poglede na stanje v asfalterski in gradbeniški panogi.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Če želite nastavitev spremeniti, kliknite tukaj.