Proizvajamo

Kakovostni materiali so osnova kakovostne gradnje. Z več kot 30 leti izkušenj pri proizvodnji gradbenih materialov in proizvodov z lastnimi viri zagotavljamo visokokakovostne osnovne gradbene materiale, ki so certificirani in skladni z veljavnimi standardi.

Skupina Pomgrad uporablja lasten beton, betonske izdelke, gramoz, gramozne in kamene agregate ter asfaltne in betonske mešanice, zato zlahka jamči za njihovo kakovost.

Prodaja materialov

Prodaja materialov

Poleg asfaltne baze v Murski Soboti in betonarn v Murski Soboti in Lipovcih ima Pomgrad v lasti tudi asfaltno bazo in betonarno v Hočah, s katero je začel uresničevati načrt širjenja dejavnosti proizvodnje gradbenih materialov na trgih severovzhodne Slovenije. Lastne zmogljivosti nam omogočajo tudi uporabo lastnih materialov povsod, kjer je to mogoče in ekonomsko smiselno.

Pri nas lahko naročite gradbene materiale najboljše kakovosti – beton (z dostavo in črpanjem), betonske izdelke, gramoz, gramozne in kamene agregate ter asfaltne zmesi. Vsi materiali imajo ustrezne mednarodne certifikate kakovosti.

Pomgrad povpraševanje

Potrebujete omenjene materiale tudi za svojo dejavnost ali trenutni projekt?

Pošljite nam povpraševanje in oglasili se vam bomo v najkrajšem možnem času.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Če želite nastavitev spremeniti, kliknite tukaj.