Aktualno

POMGRADOV PODMLADEK NA SREČANJU Z UPRAVO

V Pomgradovi familiji se še kako zavedamo, da na mladih svet stoji.

Nenehno je potrebno vlagati v naše zaposlene in vzgajati mlad kader, saj sama kakovost opravljenih proizvodov, storitev ni dovolj. Zavedamo se, da smo le s strokovno usposobljenimi in zadovoljnimi zaposlenimi konkurenčni v naši panogi in v koraku s časom.

Zato mlade dijake in študente že več let podpiramo pri njihovem izobraževanju s štipendijami. Dodatno jim omogočamo tudi opravljanje študijske prakse in počitniškega dela v naših podjetjih, sodelovanje pri različnih projektih med študijem, pomoč in mentorstvo pri izdelavi seminarskih, diplomskih in magistrskih nalog ter nenazadnje smo jim v oporo, da premagajo težave pri šolanju in dosežejo zastavljene cilje.

Letos smo podelili  7 štipendij, od tega 4. študentom Fakultete za gradbeništvo in 3. srednješolcem gradbene smeri.

V upravnih prostorih Pomgrada so jih sprejeli in pogostili člani uprave. Beseda je tekla o vsem mogočem, največ pa o njihovem pogledu na nas, našem delu in prizadevanjih. Ter seveda kako bodo že v kratkem del te velike familije Pomgrad.

V našem podmladku želimo ozavestiti, da je prav vsak zaposleni, s svojimi sposobnostmi in strokovnostjo izjemno pomemben deležnik v naši skupni zgodbi o uspehu.

Zato tudi njim iskrena dobrodošlica v naši veliki familiji Pomgrad.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se