S poletnim taborom smo poskrbeli za aktivne počitnice otrok zaposlenih

Podjetje Pomgrad je že četrto leto zapored za otroke zaposlenih organiziralo brezplačni poletni počitniški tabor Pomgrad Summer Camp, s katerim skrbimo za aktivno, predvsem pa kakovostno preživljanje prostega časa v počitnicah. Zaradi oteženih potovanj in izvedbe aktivnosti za preživljanje prostega časa, so številni otroci letos bili prikrajšani za počitnice, kot bi si jih želeli. Pomgradov poletni počitniški tabor je zato bil med zaposlenimi, predvsem pa njihovimi otroci, še posebej dobro sprejet. V Pomgradu tudi sicer veliko pozornosti namenimo promociji zdravega in aktivnega življenjskega sloga med zaposlenimi in njihovimi družinami, za kar smo pridobili tudi certifikat Družbeno odgovoren delodajalec. 

Od izdelave hiške do lokostrelstva

Letošnji Pomgrad Summer Camp je kljub številnim omejitvam otrokom ponudil pester program aktivnosti. Vsakodnevno druženje so pričeli z dvigom zastave ob himni, razgibavanjem in malico, nato pa so sledile razne delavnice ter športne aktivnosti. Otroci so med drugim iz raznih gradbenih materialov izdelali hiško, si ogledali Vulkanijo, na poljih spoznavali posevke in kmetijske pridelke, se preizkusili v lokostrelstvu, se vozili s konjsko vprego, obiskali otroški živalski vrt Mini Zoo Land in se pomerili v kvizih, družabnih igrah in bowlingu.  

Pomgrad Summer Camp se je zaključil z razstavo ustvarjalnih del ter podelitvijo diplom mladim udeležencem. Otroci so se po razburljivem tednu stežka razšli in se že veselijo poletnega počitniškega tabora prihodnje leto.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se