Aktualno

Udeležili smo se Kariernega sejma poklicev in izobraževanja v dvorani Tabor Maribor

Na Kariernem sejmu v Mariboru, kjer se je predstavilo preko 50 razstavljavcev, smo na povabilo Srednje gradbene šole in gimnazije Maribor predstavili tudi naše podjetje in potrebe po različnih gradbenih profilih. Sejem je bil namenjen učencem in dijakom zaključnih razredov osnovnih in srednjih šol, ki se odločajo o nadaljevanju svoje karierne poti. Ob Pomgradovi stojnici so se najpogosteje ustavljali srednješolci, ki se že izobražujejo na gradbenih šolah ter aktivni iskalci zaposlitve.

»V Pomgradu se zavedamo pomembnosti pravilnega usmerjanja mladih ter planiranja izobraževanja, saj tudi sami zaznavamo deficita gradbenih delavcev, ki bi jih z veseljem zaposlovali, a jih na trgu delovne sile ni,« je na sejmu poudarila naša predstavnica kadrovskega oddelka Simona Filipič. Dogodek je bil dobro organiziran in odlično obiskan. Pozitivno vzdušje in mladostna energija sta mu dali prav poseben čar, v nas pa vzbudili prepričanje, da se ga je vredno ponovno udeležiti, saj v Pomgradu verjamemo, da tudi takšni dogodki spodbujajo mlade, da se odločijo za kariero v gradbeništvu.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Če želite nastavitev spremeniti, kliknite tukaj.