Aktualno

Že četrto leto zapored podprli delovanje Kriznega centra za mlade

Z donacijo 5000 EUR smo ponovno podprli delovanje Kriznega centra za mlade Murska Sobota, ki ponuja varno zavetje in nasvet vsem otrokom in mladostnikom iz pomurske regije, ki se znajdejo v stiski. Donacija bo namenjena pripravi 1100 toplih obrokov, s čimer bo omogočeno celoletno zagotavljanje tople prehrane za otroke v centru.

Igor Banič, predsednik uprave Pomgrada, je bon Kriznemu centru za mlade predal na letošnjem ponovoletnem srečanju v gledališču Park v Murski Soboti, na katerem sta naše sodelavce in poslovne partnerje s svojo poezijo in nastopom presenetila tudi Ditka in Feri Lainšček. Vodja Kriznega centra za mlade Simona Neuvirt Bokan je ob tej priložnosti izpostavila: »Z donacijo nam pomagate ustvarjati lepši vsakdan za otroke, ki lahko tako boljše in kvalitetnejše preživljajo prosti čas in uživajo v stvareh, za katere jih je večina v svojih družinah prikrajšanih.« 

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Če želite nastavitev spremeniti, kliknite tukaj.