Energetska obnova osnovne šole Ivana Nepomuka Jemeršića, srednje šole Bartola Kašića ter pripadajoče šolsko-športne dvorane

V začetku oktobra 2018 smo v Pomgradu podpisali pogodbo za celovito energetsko obnovo šol v kraju Grubišno polje na Hrvaškem, ki je zajemala celovito energetsko obnovo osnovne šole Ivana Nepomuka Jemeršića, srednje šole Bartola Kašića ter pripadajoče šolsko-športne dvorane. Pomgrad je dela izvajal v konzorciju z družbo H-GRAD d.o.o..

Obnovitvena dela so vključevala obnovo strehe, izdelavo nove fasade, izolacijo podstrešja in tal ter izdelavo novega prezračevalnega sistema v športni dvorani. V sklopu obnove je bilo zgrajeno tudi dvigalo za gibalno ovirane ter posebne, invalidom namenjene sanitarije. V sklopu obnove se je zamenjalo tudi šolsko pohištvo. 

Večino sredstev za obnovo šol je bilo zagotovljenih s strani evropskih sredstev, preostanek sredstev je prispevala Bjelovarsko-bilogorska županija.

Ostali projekti
Pomgrad povpraševanje

Potrebujete naše storitve?

Pošljite nam povpraševanje in oglasili se vam bomo v najkrajšem možnem času.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Če želite nastavitev spremeniti, kliknite tukaj.