Energetska obnova osnovne šole Ivana Nepomuka Jemeršića, srednje šole Bartola Kašića ter pripadajoče šolsko-športne dvorane

V začetku oktobra 2018 smo v Pomgradu podpisali pogodbo za celovito energetsko obnovo šol v kraju Grubišno polje na Hrvaškem, ki je zajemala celovito energetsko obnovo osnovne šole Ivana Nepomuka Jemeršića, srednje šole Bartola Kašića ter pripadajoče šolsko-športne dvorane. Pomgrad je dela izvajal v konzorciju z družbo H-GRAD d.o.o..

Obnovitvena dela so vključevala obnovo strehe, izdelavo nove fasade, izolacijo podstrešja in tal ter izdelavo novega prezračevalnega sistema v športni dvorani. V sklopu obnove je bilo zgrajeno tudi dvigalo za gibalno ovirane ter posebne, invalidom namenjene sanitarije. V sklopu obnove se je zamenjalo tudi šolsko pohištvo. 

Večino sredstev za obnovo šol je bilo zagotovljenih s strani evropskih sredstev, preostanek sredstev je prispevala Bjelovarsko-bilogorska županija.

Ostali projekti
Pomgrad povpraševanje

Potrebujete naše storitve?

Pošljite nam povpraševanje in oglasili se vam bomo v najkrajšem možnem času.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se