Gradnja hotela The Orchid Plitvice po načrtih

Pomgrad nadaljuje s širjenjem na tuje trge. Na Hrvaškem v kraju Ličko Petrovo Selo, v neposredni bližini nacionalnega parka Plitvička jezera, je trenutno v teku gradnja hotela s štirimi zvezdicami The Orchid Plitvice. Objekt je delno sofinancirala tudi Evropska Unija. Gre za 4 nadstropen objekt, v katerem bo 60 hotelskih sob, hotelska restavracija in fitnes. Tlorisna površina objekta znaša 1262 m2, skupna bruto površina pa 4338 m2.
Tretjina objekta temelji na skali, drugi dve tretjini objekta pa sta utemeljeni na 55 pilotih. Celotna nosilna konstrukcija je izvedena z armiranobetonskim betonom, medtem ko so predelne suho montažne izvedbe. Objekt bo ogrevan s kotlom na lesne sekance in s toplotno črpalko (zrak – zrak). 
Silvo Tivadar, vodja projekta v Pomgradu, zagotavlja, da po izjemno hudi zimi, ki je temu delu Hrvaške prinesla velike količine snega in nizke temperature, gradnja objekta sedaj potekala nemoteno. Trenutno potekajo gradbena dela v 3. in 4. nadstropju. Prav tako pa so se na gradbišču že pričela tudi obrtniška dela. Predviden rok zaključitve gradnje objekta je konec junija 2018. 

Ostali projekti
Pomgrad povpraševanje

Potrebujete naše storitve?

Pošljite nam povpraševanje in oglasili se vam bomo v najkrajšem možnem času.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Če želite nastavitev spremeniti, kliknite tukaj.