Gradnja parkirne hiše »P+R Grosuplje«

V Pomgradu zaključujemo z deli na izgradnji parkirne hiše po sistemu »P+R«, ki jo gradimo za občino Grosuplje.

Objekt parkirne hiše se nahaja v Občini Grosuplje, v bližini občinske zgradbe, tik ob železniški postaji. Parkirna hiša bo imela skupno 222 parkirnih mest, od tega 161 parkirnih mest, namenjenih parkiranju po sistemu P+R oziroma tistim potnikom, ki bodo za pot na željeni cilj prestopili iz osebnega avtomobila na bolj trajnostna prometna sredstva, kot sta avtobus (na plin) ali vlak. Ostalih 61 parkirnih mest pa bo namenjenim plačljivim parkirnim mestom. V kleti parkirne hiše bo deset vtičnic za polnjene električnih avtomobilov. V parkirni hiši bo tudi 12 parkirnih mest za gibalno ovirane osebe. Ob objektu je predvidena kolesarnica z dvajsetimi stojali za štirideset koles, ki bo imela štiri polnilnice za električna kolesa.

Zaradi ozaveščanja ljudi glede problematike onesnaževanja okolja in predvsem zaradi varovanja okolja samega, so projekti, kot je izgradnja parkirne hiše po sistemu »P+R« izjemno pomembni, zato smo ponosni, da lahko sodelujemo tudi pri gradnji takih objektov.

Ostali projekti
Pomgrad povpraševanje

Potrebujete naše storitve?

Pošljite nam povpraševanje in oglasili se vam bomo v najkrajšem možnem času.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Če želite nastavitev spremeniti, kliknite tukaj.