Izgradnja doma upokojencev Žabjak

Objekt, etažnosti K+P+2, bo zgrajen v obliki črke L, maksimalnih zunanjih dimenzij 56,51 m x 110,04 m, bruto tlorisne površine 10.533,08 m2. Skupna kapaciteta objekta bo omogočala nastanitev 130 stalnih mest, 20 začasnih mest in 12 mest za dnevno varstvo. 

V objektu je predvidenih 8 bivalnih enot in enota za dnevno varstvo. V vseh bivalnih enotah se bo skupaj nahajalo 33 dvoposteljnih sob, 82 enoposteljnih sob ter eno stanovanje. Skupaj je tako predvidena kapaciteta za 150 ljudi. 130 mest je stalnih kapacitet, 20 mest pa začasnih. Za dnevno varstvo je predvidenih 12 mest. Sobe v zadnjem nadstropju so zasnovane kot nadstandardne. Vsaka soba ima svoje sanitarije in velike okenske površine, nekatere sobe pa imajo še dodaten izhod na balkon.

Poleg bivalnih enot se bodo v objektu nahajali tudi drugi prostori namenjeni obratovanju doma: kuhinja, pralnica, restavracija, prostor za umrlega, garaža, kavarna, frizer, zdravstvena oskrba, itd..

Zasnova objekta sledi zahtevam po optimalni izkoriščenosti volumna, tako v smislu funkcionalnosti kot v smislu energetske učinkovitosti. Konstrukcija objekta je zasnovana kot armiranobetonska konstrukcija. 

Ostali projekti
Pomgrad povpraševanje

Potrebujete naše storitve?

Pošljite nam povpraševanje in oglasili se vam bomo v najkrajšem možnem času.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se