Kulturni center s parkom velikanov občine Sveti Jurij ob Ščavnici

V središču Svetega Jurija ob Ščavnici, kjer je še nekaj let nazaj stala stara, razpadajoča šola smo zgradili »Kulturni center s parkom velikanov«, ki je sestavljen iz Kulturnega doma in Kulturno-promocijskega centra.

Novi Kulturni center v Svetem Juriju ob Ščavnici vsebuje zraven ateljejev, vadbenih in upravnih prostorov še multimedijski prostor, galerijo in dvorano za 224 obiskovalcev z vsemi pripadajočimi servisi, mladinski klub ter krajevno čitalnico. Volumensko je diferenciran na štiri dele. Dva podolgovata volumna, ki ležita v smeri vzhod – zahod, visoka K+P+2 in K+P+1 nadstropij se nahajata na severnem delu parcele. Višji je z dvovišinsko galerijo, v nižjem pa se nahajajo ateljeji in čitalnica. Avla je preko steklenega volumna predprostora povezana z dvorano na južnem delu lokacije ob regionalni cesti. V okviru projekta se je izvedla tudi ureditev zunanjih površin okoli objektov.

Ostali projekti
Pomgrad povpraševanje

Potrebujete naše storitve?

Pošljite nam povpraševanje in oglasili se vam bomo v najkrajšem možnem času.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se