Izgradnja štirih večstanovanjskih objektov v funkcionalni enoti F2, Brdo v Ljubljani

Stanovanjski sklad Republike Slovenije je stanovanja v soseski BRDO F2 v Ljubljani, ki jih je gradil Pomgrad d.d., že predal najemnikom. 

Pomgrad je z gradnjo 102 stanovanj pričel 15. februarja 2016. Pomgrad je spoštoval zaveze iz pogodbe tudi pri rokih in objekte dokončal do 15. novembra 2017, vključno s pridobitvijo pravnomočnega uporabnega dovoljenja.  Vrednost izgradnje objekta je znašala 8,75 milijona €.
V sklopu gradnje je Pomgrad zgradil 4 stanovanjske bloke, skupno podzemno garažo in poskrbel za ureditev okolice z dvema otroškima igriščema. Objekti so zgrajeni iz armiranega betona, kot skeletna gradnja z nosilnimi prečnimi stenami in armirano betonskimi ploščami. Fasade objektov imajo leseno podkonstrukcijo, toplotno izolacijo, parozaporni sloj, navzven pa so obložene z macesnovimi deskami. Notranje stene so obložene z dvojnimi gips ploščami, ki so finalno obdelane k kitanjem in jupol opleskom. Tla stanovanj so obložena s klasičnimi parketi in keramiko v mokrih prostorih.

Ostali projekti
Pomgrad povpraševanje

Potrebujete naše storitve?

Pošljite nam povpraševanje in oglasili se vam bomo v najkrajšem možnem času.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se