Obnova ceste in objektov AC Vučja vas – Murska Sobota

Podjetje Pomgrad je z JV partnerjem VOC Celje v mesecu juliju 2020 pričelo z izvedbo del na obnovi ceste in objektov na avtocestnem odseku A5 med izvozoma Murska Sobota in Lipovci. Izvedba obnove je predvidena v 120-ih dneh v štirih fazah. Tekom izvedbe del je potrebno zagotoviti, da so obravnavani odseki cest in glavne prometne smeri ves čas prevozne.

V prvi fazi je smo izvedli rekonstrukcijo srednjega ločilnega pasu oz. ukinitev zelenega pasu. Ob tem sta se zaprla prehitevalna pasova, promet pa se je preusmeri na vozni pas v obe smeri. Dela v drugi fazi potekajo na odseku avtoceste v smeri Maribora in so predvidena v dveh podfazah, saj je, ves čas potrebno zagotavljati dostope do večjih prometnic, zato se v vsaki pod  fazi zapre po en priključek in sicer priključek Lipovci v fazi 2A, v fazi 2B pa ob odprtju rekonstruiranega priključka Lipovci še priključek Murska Sobota in servisna cesta ob Petrolu. Ob tem sta se zaprla tudi bencinski servisa Petrol in počivališča Murska Sobota.

Trenutno se izvajajo dela v 2B fazi. V četrti fazi se tehnologija druge faze ponovi, tokrat v smeri Lendave.

Ostali projekti
Pomgrad povpraševanje

Potrebujete naše storitve?

Pošljite nam povpraševanje in oglasili se vam bomo v najkrajšem možnem času.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Če želite nastavitev spremeniti, kliknite tukaj.