Poslovni objekt Cleangrad

Investitor projekta je podjetje CLEANGRAD d.o.o. iz Ljutomera, ki je specializirano za projektiranje in izdelavo čistih prostorov. 

Novi poslovni prostori se gradijo tik ob obstoječem proizvodnem objektu podjetja v Ljutomeru.

Objekt je etažnosti P+2 z maksimalnimi tlorisnimi gabariti  32,16 m x 24,13 m. Zaradi slabe nosilnosti tal je temeljen na 41-ih AB pilotih globine 10 m in premera 80-100 cm, ki delno segajo v območje talne vode, zato morajo biti izvedeni brez nevarnih snovi. Nad piloti so se izvedle AB pilotne grede širine 120 in 140 cm, preko njih pa AB talna plošča debeline 25,00 cm. Etažne in strešne plošče v preostalih etažah so prav tako AB monolitne izvedbe in debeline 25,00 cm. Plošča nad pritličjem je v območju zunanjih stebrov dodatno odebeljena z AB vutami različnih tlorisnih dimenzij in debeline 25,00 cm. AB stene skupaj s stebri predstavljajo primarne vertikalne elemente nosilnega konstrukcijskega sistema, ki so togo vpeti v plošče.

Streha bo ravna z minimalnim naklonom. Kot zaključni sloj se izvede večplastna sintetična folija  prekrita s 5,00 cm gramoznega nasutja. Odvodnjavanje strehe bo urejeno s sistemom podltlaka (GEBERIT Pluvia). Fasada bo deloma kontaktna  v beli in sivi barvi  ter deloma prezračevana s fasadnimi ploščami temno sive barve.

Ostali projekti
Pomgrad povpraševanje

Potrebujete naše storitve?

Pošljite nam povpraševanje in oglasili se vam bomo v najkrajšem možnem času.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se