PRI OŠ BEZNO ZAKLJUČUJEMO VEČNAMENSKO ŠPORTNO DVORANO

Lani septembra smo v POMGRAD d.d. pričeli z gradnjo večnamenske športne dvorane pri OŠ Brezno-Podvelka, ki jo predvidoma zaključujemo letošnjega avgusta.  Financer projekta je občina Podvelka. 

Večnamenska športna dvorana bo služila izvajanju različnih športnih dejavnosti. Nova športna dvorana bo povezana preko povezovalnega hodnika s šolskimi prostori. Ob veznem hodniku se nahaja zdravstvena ordinacija, ki se delno rekonstruira. V kletnih prostorih se bodo poleg stopnišča nahajali še kotlarna, skladišče pelet, hodnik in prostor za hišnika. V pritličju je športna dvorana z montažnimi tribunami, prostorom za sodnike in igralce. Ob dvorani so štiri garderobe z umivalnicami, sanitarije, ki so dostopne iz dvorane, prav tako tudi sanitarije za invalide. V pritličju je tudi kabinet za učitelja razrednega pouka, ki služi tudi kot prostor za prvo pomoč, ob kabinetu pa so tudi sanitarije za učitelja. Ob dvorani je shramba za orodje, vsi prostori pa so med seboj povezani s hodnikom. V 1 nadstropju je prostor za klimat, prostor za čistila, galerija, pedagoški kabineti s sanitarnimi prostori in fitnes prostor z garderobami in sanitarijami. Objekt spada med zahtevne projekte.

Ostali projekti
Pomgrad povpraševanje

Potrebujete naše storitve?

Pošljite nam povpraševanje in oglasili se vam bomo v najkrajšem možnem času.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Če želite nastavitev spremeniti, kliknite tukaj.