Rekonstrukcija regionalne ceste Žihlava – Križevci pri Ljutomeru

Izgradnja oz. rekonstrukcija ceste R2-439/1303 Križevci – Žihlava, od km 1+363 do km 4+045, vključuje izgradnjo pločnika, avtobusnih postaj, izgradnjo novega vodovoda ter celovite ureditve meteornega odvodnjavanja.

Projekt je razdeljen na izvedbo obnove na treh odsekih, kjer je prvi odsek v dolžini 1.454 m, od tega na tem odseku izvaja dela tudi JV partner - Komunala Slovenske Gorice d.o.o., v dolžini cca. 700 m, cca. 800 m pa izvaja Pomgrad d.d.. Drugi odsek v dolžini 952 m in tretji odsek  v dolžini 276 m pa v celoti izvaja Pomgrad d.d..

Dela na omenjenem projektu so se pričela v mesecu aprilu 2022 s postopkom pridobitve dovoljenja za zaporo ceste ter zakoličbo objekta in postavitvijo prečnih profilov. Fizično pa smo pričeli z deli v mesecu maju tako na področju izvedbe novega vodovoda, kot izvedbe meteorne kanalizacije. Dela so organizirana tako, da jih izvajamo s tremi skupinami, ki omogočajo čim bolj racionalno izrabo vseh resursov.

V letu 2022 je predvidene izvedbe vsaj 60 % celotne investicije, razlika pa v letu 2023.

Ostali projekti
Pomgrad povpraševanje

Potrebujete naše storitve?

Pošljite nam povpraševanje in oglasili se vam bomo v najkrajšem možnem času.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se