Asfalterska dela v hali Grafem

Podjetje GRAFEM d.o.o. se je odločilo za sanacijo talnih površin svoje hale na Tržaški cesti v Ljubljani, s skupno površino 3.650 m2. Zaradi oteženega dostopa do notranjosti hale in slabe zračnosti prostorov smo se pri delu srečevali z nekaj izzivi, ki pa smo jih s pomočjo našega znanja in izkušenj uspešno premostili. Ker dostop s tovornjaki v halo ni bil mogoč, smo morali asfaltno zmes že izven hale pretovoriti na manjše gradbene stroje. Z njihovo  pomočjo smo asfaltno zmes lahko prepeljali na mesto vgradnje. Zaradi slabe zračnosti in v nekaterih primerih tudi slabe vidljivosti, ta je bila posledica velikih količin prahu in izparevanja asfaltne zmesi v hali, samo se zaščitili z ustreznimi zaščitnimi sredstvi ter si delo večkrat prekinili z odmori. 

Vodja gradbišča Bojan Maček je po zaključku sanacije povedal: »Sanacija je bila razdeljena v več sklopov. Najprej je bilo potrebno halo očistiti ter talne površine pobrizgali z bitumensko emulzijo.  Ker talne površine znotraj hale niso bile povsem ravne, smo v naslednji fazi izvedli izravnavo površine. V zadnji fazi sanacije smo nanesli še asfalt v debelini 4 centimetrov.«

Ostali projekti
Pomgrad povpraševanje

Potrebujete naše storitve?

Pošljite nam povpraševanje in oglasili se vam bomo v najkrajšem možnem času.

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Če želite nastavitev spremeniti, kliknite tukaj.