XAL Murska Sobota

Objekt je v celoti novogradnja, njegova gradnja pa se je izvajala v štirih fazah. Je industrijski objekt površine 6.000 m2. Gre za dozidavo proizvodno-skladiščnega objekta pritlične etažnosti in s pribl. 132,00 x 71,00 m razvitega tlorisa, ki je visok 9,90 m. Delno je medetaža s pisarniškimi prostori. Streha na objektu je ravna, fasada je iz izolacijskih fasadnih panelov. Objekt je zelo enostavno konstrukcijsko zasnovan. Osnova je skeletna konstrukcija; AB-stebri so točkovno vpeti v AB-čaše in so delno povezani z linijskimi temelji, na obodu pa s temeljnimi gredami. Strešna konstrukcija je iz večplastnih lesenih nosilcev. Konstrukcija na jugovzhodnem delu objekta, kjer je zaradi zahtev tehnološkega procesa strop nižji (prašno barvanje), je umeščena pravokotno na razpored obstoječih stebrov.

Stebri so betonski, nosilci leseni. Fasada je v celoti iz termoizolacijskih panelov. Novi manjši upravni del objekta ob prostoru za prašno barvanje ima dve etaži, konstrukcija je AB (AB-stene, plošče, nosilci, stopnice). Izvedla se je tudi rekonstrukcija obstoječega dela, dodatni steber, nosilci in votle plošče ter trietažni pisarniški boks iz jeklenih profilov, ki je v celoti zastekljen.

Ostali projekti
Pomgrad povpraševanje

Potrebujete naše storitve?

Pošljite nam povpraševanje in oglasili se vam bomo v najkrajšem možnem času.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se