Začeli z gradnjo hleva za AGRO CIGÜT

Do konca letošnjega oktobra bomo predvidoma zaključili z aprilom pričeto gradnjo  hleva za pitano goved kapacitete cca. 700 glav in deponije za gnoj z jamo za gnojnico. Investitor objekta je podjetje AGRO CIGÜT d.o.o..

Hlev

Novogradnja hleva pritlične izvedbe, odprte do slemena, bo namenjena reji pitancev v 32 boksih za pitano govedo. Obodne stene hleva bodo betonske izvedbe, nad njimi se bo izvedla strešna konstrukcija. Vzdolžne stene bodo zaprte s protivetrnimi mrežami, čelne stene pa bodo nad betonskim delom zaprte s pločevinastimi ploščami. Streho objekta bodo predstavljale tri dvokapne strešne konstrukcije. Streha bo naklona 25°, pokrita s pločevinasto kritino.

Deponija za gnoj z jamo za gnojnico

Novogradnja deponije za gnoj z jamo za gnojnico zajema objekt podolgovate oblike, bruto tlorisnih dimenzij 26,70 m × 65,85 m. Objekt bo v celoti izveden iz vodonepropustnega in kislinsko odpornega armiranega betona. Nad jamo za gnojnico bomo zgradili deponijo za gnoj, ki bo odprte izvedbe. Obodne stene deponije bodo debeline 35 cm in višine 4,15 m. Kapaciteta deponije za gnoj je 3060 mᶟ.

Ostali projekti
Pomgrad povpraševanje

Potrebujete naše storitve?

Pošljite nam povpraševanje in oglasili se vam bomo v najkrajšem možnem času.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se