Začeli z gradnjo hleva za AGRO CIGÜT

V Noršincih smo za podjetje AGRO CIGÜT d.o.o. izvedli gradnjo hleva za pitano goved kapacitete cca. 700 glav in deponije za gnoj z jamo za gnojnico. 

Hlev

Novogradnja hleva pritlične izvedbe, odprte do slemena, je namenjena reji pitancev v 32 boksih za pitano govedo. Obodne stene hleva so betonske izvedbe, nad njimi  je izvedena strešna konstrukcija. Vzdolžne stene so zaprte s protivetrnimi mrežami, čelne stene pa so nad betonskim delom zaprte s pločevinastimi ploščami. Streho objekta predstavljajo tri dvokapne strešne konstrukcije. Streha ima naklon 25° ter je pokrita s pločevinasto kritino.

Deponija za gnoj z jamo za gnojnico

Novogradnja deponije za gnoj z jamo za gnojnico zajema objekt podolgovate oblike, bruto tlorisnih dimenzij 26,70 m × 65,85 m. Objekt je v celoti izveden iz vodonepropustnega in kislinsko odpornega armiranega betona. Nad jamo za gnojnico smo zgradili deponijo za gnoj, ki je odprte izvedbe. Obodne stene deponije so debeline 35 cm in višine 4,15 m. Kapaciteta deponije za gnoj je 3060 mᶟ.

Ostali projekti
Pomgrad povpraševanje

Potrebujete naše storitve?

Pošljite nam povpraševanje in oglasili se vam bomo v najkrajšem možnem času.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se