Izvennivojsko križanje z železnico v Grobelnem

Projekt, katerega cilj je odprava treh nivojskih železniških prehodov, zadeva rekonstrukcijo in novogradnjo glavne ceste v dolžini okoli 1.540 m s hodnikom za pešce in kolesarje, novogradnjo premostitvenega objekta (viadukta), novogradnjo cest v skupni dolžini okoli 1.434 m in mestoma pripadajočimi hodniki za pešce in kolesarske steze, izvedbo novih avtobusnih postajališč, križišče z obstoječimi cestami in izvedbo novih poljskih priključkov.

Sklop del na tirni napravi v grobem zajema: predelavo SV-naprav, smerno in višinsko regulacijo tirov zaradi vgradnje provizorijev, vgradnjo provizorijev, potiskanje podhoda za pešce in kolesarje pod provizorije ter demontažo provizorijev. Navedeni podhod je izveden z opornimi zidovi ter pripadajočim stopniščem, črpališčem in dvigali za invalide, vodnogospodarsko ureditvijo, ki obsega prestavitev Šentviškega potoka, čiščenje struge in po potrebi ureditev brežin, ureditve odvodnjavanja cestnega telesa ter nekatera druga dela, potrebna za celovito izvedbo.

Ostali projekti
Pomgrad povpraševanje

Potrebujete naše storitve?

Pošljite nam povpraševanje in oglasili se vam bomo v najkrajšem možnem času.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se