Za medije

Podelili prva priznanja Pomgrad akademije

V letošnjem letu je začela delovati Pomgrad akademija. Njen cilj je izvedba internih in zunanjih usposabljanj, izobraževanj ter delavnic, ki so časovno in vsebinsko prilagojene potrebam in željam zaposlenih.

Marca smo s sodelovanjem podjetja Ramadan Sahitaj s.p. na sedežu Pomgrada uspešno izvedli prvo večdnevno teoretično in praktično usposabljanje za tesarje in zidarje 1. stopnje, ki se ga je udeležilo 30 delavcev. Usposabljanje so izvajali zaposleni v podjetju Pomgrad.

Pri praktičnem delu usposabljanja so sodelovali delovodji Fredi Benkič, Štefan Kustec in Miljenko Bek, tesar Jožef Recek ter zidarja Štefan Bunderla in Zlatko Kuhar. Izvajalci usposabljanja so za vložen trud prejeli posebno nagrado za mentorstvo. Za tekočo izvedbo usposabljanja je skrbela koordinatorka izobraževanja Mojca Kovač skupaj z internim predavateljem teoretičnega dela Jožetom Temlinom in ob podpori Štefana Vereša.

»Ponosni smo, da je vseh 30 kandidatov uspešno opravilo program in prejelo priznanje Pomgrad akademije za uspešno usposabljanje. Akademija Pomgrad zaposlenim omogoča izpopolnjevanje in osvajanje koristnih veščin v poznanem okolju, hkrati pa s programom skrbimo za prenos bogatega znanja znotraj podjetja,« je povedala koordinatorka izobraževanj Mojca Kovač.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se